
Practicarea agriculturii ecologice are ca scop producția de mâncare doar prin metode și procese naturale. Asta presupune un impact scăzut asupra mediului și încurajează: utilizarea responsabilă a energiei și a resurselor naturale, menținerea biodiversității, menținerea echilibrului ecologic regional, îmbunătățirea fertilității solului, menținerea calității apei.
Sigla organică este un simbol concret al identității vizuale al produselor biologice rezultate din agricultura europeană. Sigla organică poate fi utilizată doar pe produse care au fost certificate ca organice de către o agenție de control sau instituție publică autorizată. Acest simbol reprezintă condiții stricte de producție, transport și stocare îndeplinite cu succes de către fermier.
Etape

Cultivare
Plantele cresc natural, fără chimicale de niciun fel, ajutate doar de un sistem de irigații a cărui apă este purificată.

Recoltare
Recoltarea se face manual. Fructele sunt culese de pe crengi și încărcate în boxpaleți, care apoi sunt transportați către zona de procesare unde sunt congelate rapid, batozate, sortate și ambalate.

Procesare și stocare
Cătina culeasă este congelată rapid la temperatura de -30 oC apoi depozitată la temperaturi de -18/-20 oC, în hale special amenajate. Astfel conservat, fructul are valabilitate de doi ani păstrându-și proprietățile nemodificate.
Deținem linii de procesare pentru sucuri, dulcețuri și uleiuri.